BLOGU KOPYALAMAK YASAKTIR

16 Ekim 2009

ANNELER YARDIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Benim yaramaz canım Arkadaşım'ın sevgili kızı Nisan bu yaramaz doğduğu günden beri aglamakrizlerine giriyor sabah dan akşama akşam dan sabaha ağlıyor annesi ne yaptıysa bir çare bulamadı doktorlarda birşeyi yok ken bu kız neden bu kadar ağlıyor acaba annesinin vermediği içirmediği çay da kalmadı bir çare bulamadı.Arkadaşım canım benim çıldırmadan yardım istiyoruz anneler bize yardım edin önerilerinizi bekliyorum ayrıca Nisan hanım 7 aylık bu hep böylemi devam edecek yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

6 yorum:

gül dedi ki...

ayy yazık çokta şirin bişey neden aglıyorki

cansudere dedi ki...

bence çok şımartmışlar kullanmayı ögrenmiş ondan aglıyor. çocuklar anne ve babalarını kullanmayı çok severler. şimdi çok küçük anlamaz dicen ama küçüklüge bakmıyor bunların haylazlıklar.

Unknown dedi ki...

merhaba,

yemekgezegeni uyeliginiz için sayfanıza eklemeniz gereken banner kodu vermiş oldugunuz mail adresine gonderildi ancak hatalı adres sebebi ile mail geri döndü. Lutfen yemekgezegeni@gmail.com adresine gecerli mail adresinizi yazıp gonderiniz..

Paşa dedi ki...

oy yazık neden bilemem ama inş. geçer..nazar da değerdir ona maşallah.

suramın mutfağı dedi ki...

canım, benim kız bu aylarda çok sakin bir bebekti.2.5 yaşında şimdi ve aynı.bu aylarda nasılsa sonrada aynı kalacak bunu bilin.mesela benimki,geçe 3 kere kalkardı doğduğundan beri şimdide öyle.bence taktik değiştirin.mesela gece süt falan içmeye kalkıyorsa,suyla kandırın.bir süre sonra istemeyecektir.benim annanem haftada bir kızıma okurdu.ve sakinleşirdi.varsa böyle yaşlı bir teyze bol bol dua okutun.etkili olacaktır.allah yardımcınız olsun:)

suramın mutfağı dedi ki...

bu arada ayyuz diye çıkıyor ama ben suraminmutfagi.blogcu.sevgiler