BLOGU KOPYALAMAK YASAKTIR

2 Şubat 2010

LAHANA YOĞURTLAMASI

Sabah suyunu içip akşamda yaprakları ile salata yapıp yediğim harika sebzem lahana.Sabah suda haşlıyorum suyunu içiyorum yağ yaktırıyormuş deniyorum bakalım .Lahanaları akşamda ince ince kıyıp üzerine sarmısaklı yoğurt döküp, çok az sıvıyağ ile nane,pul biber yakıyorum ve ortaya gerçekten harika bir yoğurtlama çıkıyor.

9 yorum:

IŞIL dedi ki...

EVET CUMARTESI BENDE BİMDEN ALDIM.ÇOKKKKKKK GÜZELDİ

sevil(birdemliksohbet) dedi ki...

tatlım hadi bakalım inş. işe yarar kız onun suyunu nasıl içiyorsun valla ben içemem çok kötü tadı var
ama bu yogurtlamayı yerim mantı gibi düşünerek :))

yemek yapalım dedi ki...

çok iyi bir fikir görüntüde güzel.ellerine sağlık

KEYFESEYRAN dedi ki...

Sevilcim içime limon sıkıyorum eh biraz şirin ama ne yapayım şerbet te şirin ama onu zevkle içiyorum deyip hadi bunu da iç diyorum kendi kendime hop bir dikiş de ancak.Ama yoğurtlaması nefis oluyor.

Urfa Tutkunu dedi ki...

Hiç aklıma gelmemişti böyle denemek. Keşke bir iki gün önceden görseydim. Yapacak farklı bir tarif bulamayınca lahana mecburen kapuska oldu :)

*gelincik* dedi ki...

Canım ilk kez gördüm bu tarifi iyiki yapmışsın. Bu kış gününde kış sebzelerine mırın kırın eden herşeyi secen beğenmeyen ev ahalsine iyi bir fikir.ellerine sağlık canım.

paşakızı mutfakta dedi ki...

Canımcım arkadaşımda suyunu içiyor ..1hafta yapıp bırakmamn gerekiyormuş yoksa demir eksikliğine neden oluyor.Aman dikkat.Görüntü süper..Ellerine sağlık canım .Öpüyorum..

tasarım mekani dedi ki...

lahanayi bende cok seviyorummm fakat bu versiyionu da lezzetliymis... eline saglik. medinem

KEYFESEYRAN dedi ki...

Hoşgeldin medinem evet çok lezzetli farklı bir salata oluyor